Has version 8005 broken the Eclipse plugin?

+1 vote
asked Sep 15, 2014 in bug by anonymous
My diagrams, which were working with the Eclipse plugin 8004, do not work at all with 8005.

Eclipse displays the following error message repeatedly:

    Error during image generation.
    net/sourceforge/plantuml/FileSystem

I can post an example if required, but this happens with all my diagrams so I suspect something is fundamentally broken.

Please advise.

Thanks,
--Alan Gillespie

2 Answers

0 votes
answered Sep 15, 2014 by plantuml (131,070 points)
Yes, you are right : we've broken the Eclipse plugin with 8005.

We will publish 8006 tomorrow to fix this.

Sorry about that...
commented Sep 15, 2014 by anonymous
Can you possibly add the 8004 back to the update site so we can roll back?
commented Sep 15, 2014 by anonymous
Thanks. Is it possible to reinstall the 8004 plugin, and, if so, is there a URL to which I can point Eclipse to get it?
commented Sep 15, 2014 by plantuml (131,070 points)
We need some time to reinstall 8004.
You can use this alternate update site http://basar.idi.ntnu.no/svn/tdt4100/anonymous/trunk/updatesite/
(But this is probably outdated)

In the future, we will have to versions available at the same time to avoid this kind of issue.
Sorry again about it...
0 votes
answered Sep 15, 2014 by plantuml (131,070 points)

We've just commited V8007 that solves this issue.

Sorry for the inconvenience!

commented Sep 16, 2014 by anonymous
Everything is working again :)
First class support. Thank you :)
...