C4_Container diagram not rendering properly

0 votes
asked Apr 15 in Question / help by anonymous
Hello,

i need to get PlantUML to work in a local-only solution, so i do now generate the PlantUML code locally and feed it to the PlantUML.jar file

Additionally im using !include <C4/C4_Container> to include the templates for C4 diagrams locally

Right before ive been using PlantUML via Kroki CLI and everything was fine, the containers were fully rendered and in color etc.

Now it seems that (no matter how i include C4_Container) it does not work anymore

Here you can see the current result

//www.plantuml.com/plantuml/png/ZLHXRzem4FsUN-6nIINQr2QKPY2DgPJ0MgbQkrAj7ojZNu9N4pFR6KBJ_ljihtHWuegh-Y77lVVEp-SxLnfBNIzuz8PLXDSKqATHzsJKVHo9IcDMWVmSHKVeafLpRlurgqfqWHMWRpN8DG8E2wYqCYL3IYz4NL4ir_UuRBV-LxK-e7U5eHi9BkIW9O7Qp4n82d8tnutWLAyve06Q2ixejKcquzYsSALXWToFAZ9Qut_AJkeEVjPCkc_7N3wplYsAn4GhVWM0Sa7g9cHcmY1zw7G9X1MCOCr4jOj9afwdrW09w6NPhDEeTrKjQxyt5vwhHhtvh8uWe4fT19bygdjG6esm0k_S9am_SMFvj6RQgyzCJ2QXUb1gpzayouUJD82ucVq0uXsidmy_vkD6EpN80XFmwbsO-b1vm42Ishy67VDy2bRMqjsvcrtl3ljarYT1vvlOwbA-Da6JOJwyw1zybpbmzWlasXyjV1OeB_PCdj6YTverT3l7LGdenhvlp-PaXa-J869OORvMJEs2W1GT6XxtPgfRJ9vm2Twu9v30wQ5C3q8-DTrSKNG82VjyXEpIsjfKTy0TttUGThBtDrsErHosLztp7cL0JrxMi8gYpNhrTklsLun-HmzCpqMjRwLOWjJhIy0KP3kENgZQQNhMwoRTdi5ccx14zZcHJLNwtERJeBLQhOvB8KeEnqGuEpGkrQ1bpKdVMsLcJXKVgfmcYH4xsyIUSkSmvSwMyXzhcp7QFH0rPqjb4zEvM24E9LGqcbxUF3nUZx-Cl-QcetEJgXVyBm00

What exactly am i doing wrong?

1 Answer

+1 vote
answered Apr 15 by kirchsth (5,860 points)

Hello,
the problem is the space in the boundary alias, without the space it works `Boundary("BaseQuery", ...`  or `Boundary(BaseQuery. ...`


BR
Helmut 

PS.: details see https://github.com/plantuml-stdlib/C4-PlantUML/issues/345

...