How to report this possible bug in the beta nwdiag

0 votes
asked Oct 11, 2019 in Bug by Liselore Vermeulen
The nwdiag is a nifty enhancement (beta I know),

However I'd like to report a possible issue: with multi-connected networks.  Here my example, that when generated in 1.2019.12beta5, does not link the machine B to NetI2.

I would expect an additional line from dev_B to IntNet2.

nwdiag {
  network NETWORK_BASE {
   address = "aaa.bbb.ccc.x/24"

   dev_A   [address = "aaa.bbb.ccc.20" ]
   dev_B [address = "aaa.bbb.ccc.153" ]
  }
  network IntNET1 {
   address = "192.168.1.x/24"

   dev_B [address = "192.168.1.201, [192.168.1.200]" ]
   dev_M1 [address = "192.168.1.101, [192.168.1.200]" ]

   dev_G1 [address = "192.168.1.1" ]
   dev_G2 [address = "192.168.1.2" ]
  }
  network IntNET2 {
   address = "192.168.2.x/24"

   dev_B [address = "192.168.2.201, [192.168.2.200]" ]
   dev_M1 [address = "192.168.2.101, [192.168.2.200]" ]

   dev_G1 [address = "192.168.2.1" ]
   dev_G2 [address = "192.168.2.2" ]
  }
}

or is it related to :
The environment variable GRAPHVIZ_DOT has not been set Dot executable is null  Error: No dot executable found Error: only sequence diagrams will be generated

1 Answer

0 votes
answered Aug 21 by plantuml (230,800 points)

Thanks for the report.

This has been fixed in last beta http://beta.plantuml.net/plantuml.jar

commented Aug 27 by The-Lu (7,580 points)

Hello all,

Just FYI, about this correction, I just open this question/defect:

Regards,
Th.

...